Na een zeer moedig gestreden strijd en een dappere poging om te proberen toch nog enkele maanden langer van het leven te mogen genieten, is op een door hem zelf uit overtuiging gekozen wijze overleden onze zeer gewaardeerde voorzitter Dhr. John Creemers.

Trots was men toen het zestal van St. Michaël Thorn gisteren terug kwam in eigen dorp. Want nog nooit eerder eindigde de schutterij zo hoog in de eindklassering van het OLS.

Afgelopen zondag organiseerde schutterij St. Michaël het 303e en laatste bondsfeest van dit seizoen. Door de regenval van de laaste dagen was de wei hier en daar een beetje modderig geworden en en werd op het laaste moment nog een aantal strobalen aangesleept om het terrein zo begaanbaar mogelijk te maken.

Op 5 mei hebben wij ons koningsschieten gehad en na een spannende strijd heeft bij de niet-geüniformeerde leden Mario Soentjens de vogel afgeschoten en bij de geüniformeerde leden was dit Karel Craemers.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het Oud Limburgs Schuttersfeest op 3 juli in Maasmechelen.

Op zondag 24 april zijn de jeugdschutters van schutterij St. Michaël Thorn naar het persoonlijk kampioenschap van de OLS-federatie in Wessem geweest, waar ze streden in de verschillende jeugdcategorieën voor het persoonlijk kampioenschap met het luchtdrukgeweer.

Op 23 april treden de drumbands van schutterij St. Ansfried en St. Michaël gezamenlijk op in de Koninklijke Harmoniezaal in Thorn.

Wij hebben bericht ontvangen dat Kelly en Kevin komende vrijdag 15 april gaan trouwen.

Wij hebben een kaartje ontvangen dat ons lid Ruud Basten vader is geworden van een gezonde dochter. Ze luistert naar de naam Myrthe. Ze is geboren op 28 maart 2016 om 07:08 uur en weegt 3095 gram.

Afgelopen zaterdag, 16 januari, stond het Ceciliafeest op de agenda. Traditiegetetrouw begon het feest met een H. Mis voor de levende en overleden leden.

Agenda

 • Geen evenementen

Contactgegevens

Schutterij St. Michaël
p/a Kevin Hermans
De lange Beemdens 15
6019 CP Wessem
E-mail

 • Clublokaal Aod Thoear
 • Clublokaal

  Café-Restaurant 'Aod Thoear'
  Steegputstraat 2-4
  6017 BC Thorn
  Website